pondělí 1. září 2008

Tak jde čas ...

O víkendu jsem úplnou náhodou dostal k archivu fotek. Při pohledu na některé z nich jsem se neubránil a začal se chehtat na celé kolo. Řekl jsem si, že toto si nemohu nechat pouze pro sebe a rozhodl se o ty nejlepší snímky podělit ;).

Níže přikládám pár fotek jako malý předkrm ;). Hlavní chod následuje v galerii s názvem "Tak jde čas", kde najdete snímky od roku 1982 až po současnost. Vstupujete však na vlastní nebezpečí ;). Místy je to fakt MAZEC!

1982  Christmas  Gympl 1990  trvalá ;)  Tunisia 2000  Egypt 2006

Jak je vidět, tak sedavé zaměstnání si postupem času neúprosně vybírá svoji daň :(. No nebudu to svádět jenom na práci. Určitou měrou se na tom podílí také zdravá chuť k jídlu ;). Snažím se to kompenzovat sportem, ale obávám se, že takový "atlet" jak před 15 lety už asi nikdy nebudu ... docela mne ale potěšila kamarádka, která prohlásila, že jsem teď "takovej mužnější ..." ;). Hezký eufemismus pro "tlustej jak prase" :)). Myslím, že to ale Katka myslela upřímně. Zkouším se na to tedy dívat i z té lepší stránky :)

Tunisia 2000 Thailand 2002 Thailand 2007  Bali 2008

Tuším, že nejvíce šokující budou snímky z Kréty z roku 1992, kde jsem promenádoval v hustejch miniplavečkách (ještě ke všemu růžovejch). Tenkrát se to ale tak nosilo! Bojim se, že tahle fotka bude svádět k hloupejm dotazům, takže dopředu říkám, že tam mám plavky taky!

edit: jak je vidět, tak jsem hloupým dotazům nepředešel úplně - doplňuji tedy ... to, co vidíte na fotce mezi nohama je ŠNORCHL ;)!

5 komentářů:

  1. Šnorchl nevěřím. Proč jinak by se na tebe ta žaba tak lepila?;)

    OdpovědětVymazat
  2. no, když se podíváš pořádně, tak se zase tolik nelepí ... jenom tak decentně ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslela jsem to vážně, potvrzuju. Jako "mánička" by ses mi nelíbil:-)
    Katka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak plavečky jsou fakt bomba, občas kouknout na starý fotky je k nezaplacení :-)

    OdpovědětVymazat