úterý 22. června 2010

povedený den

Dnešek se opravdu vydařil. Celý den jsem byl jak zpomalený film. Nevím, jestli to bylo počasím nebo čím, ale celý den se mi chtělo spát a nic mi příliš nešlo od ruky. Jindy rutinní úkoly se dnes občas stávaly úkolem poměrně velkým ;). Párkrát už se schylovalo k průšvihu, ale naštěstí se podařilo vždy nějak zachránit ;).

Opravdu "dařit" se začalo až k večeru ;). Původně jsem byl domluven s kamarádkou, že vyrazíme na Ladronku na brusle. Kolem páté jsem se dozvěděl, že kamarádce je celý den špatně a že tedy nemůže nikam vyrazit. Jel jsem domů s tím, že tedy asi taky nikam nepůjdu. Byl jsem fakt utahanej. Po příjezdu domů jsem začal svádět vnitřní boj, jestli přeci jen nevyrazit, když je tak hezky. Nečekaně vyhrálo mé aktivnější já. Vyměnil jsem džíny za šortky a vyrazil ;).

Zde začíná podivná série drobných nezdarů a příkoří ;) ... když jsem sednul do auta, tak jsem zjistil, že jsem doma nechal foťák, který jsem si chtěl vzít s sebou. Vyrazil jsem bez něj. Celý den krásně svítilo sluníčko. V autě byl docela hic. Avšak jen co jsem zaparkoval na Ladronce, tak se zatáhlo a začal foukat docela studený větřík. No nic. Přes nepřízeň počasí jsem nazul brusle, pustil si MP3 a vyrazil na cca 3 km okruh s cílem udělat alespoň 3 kolečka. Už ve třetině prvního okruhu mi došla baterka v MP3, takže od této chvíle jsem byl odsouzen poslouchat pouze svist studeného větru :(. Další rozčarování přišlo po prvním kole, kdy jsem zjistil, že se mi na PDA "havarovala" aplikace SportyPal (pomocí tohoto prográmku měřím průměrnou rychlost, najetou vzdálenost, apod .. ;)) a já tak nemám statistiky za toto kolo :(.

Provedl jsem restart aplikace a vyrazil do dalšího kola. V polovině této etapy mne chytla křeč do stehna a já musel zastavit a pár minut odpočívat. Do toho opět "spadla" aplikace SportyPal :(. Následoval restart celého PDA a dokončení druhého okruhu. Vzhledem ke 3 zápasům squashe v posledních 3 dnech toho moje nohy po 2 kolech měly už docela dost. Na začátku jsem si však řekl, že dám 3 okruhy a tak se také stalo ;). Poslední kolečko kupodivu proběhlo bez větších problémů. Nakonec jsem tedy dal plánovaných 10 km, ale bylo to fakt trápení.


trasa

Žádné komentáře:

Okomentovat